Noodgeval?  24/7 bereikbaar op +32 3 779 68 49

Nathalie Catthoor

NathalieDe passie voor dieren zat er van jongs af in bij Nathalie Catthoor. In 2015 maakte ze haar droom waar en studeerde ze af als dierenarts met als optievak kleine huisdieren.
Tijdens en na de zes jaar durende opleiding volgde zij verschillende stages bij DAP Tibeert in Bazel, DAP Simard – Boeykens in Hamme en Dierenkliniek De Vliet in Puurs. Bij dierenarts Peggy Versweyveld in Waasmunster nam ze deel aan een sterilisatie en castratie project voor zwerfkatjes.

Naast de diergeneeskunde zijn ook haar hobby’s dier gerelateerd. Met haar honden beoefend zij actief agility maar ook gehoorzaamheid en schapendrijven zijn haar niet vreemd. Samen met haar Border Collies behaalde zij in de eerstgenoemde discipline al verschillende podia op nationaal en internationaal niveau. Hieruit groeide dan ook de interesse voor preventie en revalidatie van sport gerelateerde blessures bij honden. Onmiddellijk aansluitend op het laatste masterjaar schreef ze zich dan ook in voor de cursus fysiotherapie bij dieren, gedoceerd aan de universiteit van Gent. Verder volgde ze al verschillende workshops en lezingen in verband met balans en coördinatietraining voor honden. Zij zal zich dan ook verder blijven verdiepen in deze materie om zo te zorgen voor een optimale verzorging van uw viervoeter.