Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren Aan de Watergang

Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren Aan De Watergang is gelegen in het Waasland. Wij ontvangen graag uw hond, konijn, kat of ander bijzonder huisdier in De Klinge. 

Van het moment dat u onze praktijken binnenkomt wordt u begroet door het warme interieur. De ruimte en de banken zijn zo ontworpen dat uw hond of kat veilig en met voldoende ruimte zijn of haar consultatie kan afwachten. Ook onze consultatieruimte verwelkomt u met een rustige inrichting en zitplaatsen voor het baasje.

Onze ruimte voor medische beeldvorming is uitgerust met een radiografie toestel en na afspraak is ook echografie mogelijk.
In ons labo doen wij microscopisch onderzoek en kunnen we de dieren hier met alle ruimte klaarmaken voor operatie. Ook de chirurg kan hier de pre-operatieve voorbereidingen treffen.
Onze operatiezaal zelf is voorzien van medische belichting, een degelijke operatietafel, gasanesthesie en een zuurstofgenerator.

Verder beschikken we ook over een revalidatieruimte waar uw dier in alle rust en met aangepaste verwarming en belichting kan ontwaken.

Dankzij onze ervaring, regelmatige bijscholing en een goede samenwerking kan u altijd rekenen op een brede en diepgaande kennis.

Uw dierenartsen aan het woord.

Uw dierenartsen aan het woord.

Om uw huisdier steeds de beste zorg te kunnen geven werken wij enkel op afspraak. Operaties zullen waar mogelijk altijd in de ochtend ingepland worden zodat uw dier goed wakker is als u hem terug komt ophalen. De ambulante bezoeken proberen we te beperken tot huisbezoeken voor vaccinatie of dringende zaken waarbij het dier niet vervoerd kan worden. Problemen waarbij het dier wel verplaatst kan worden kunnen we sowieso beter op de praktijk ontvangen omdat alles daar voorhanden is qua diagnostiek en behandeling.

Lees meer