Noodgeval?  24/7 bereikbaar op +32 3 770 51 45

Stefan De keersmaecker

SDKCONSULENT DIERENARTS

Stefan studeerde af in 1987 aan de faculteit Diergeneeskunde in Gent. Stefan's carrière startte aan de dienst Inwendige ziekten, Universiteit Gent. 

 

Zijn interesse in paardenchirurgie bracht hem naar het buitenland bij verschillende doorverwijs centra. Zo kwam hij terecht bij Troytown Equine Hospital in the Curragh in Ierland, Scone Equine Hospital in de Huntervalley  in Australië, en een sportpaarden praktijk in Guilford in het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig heeft Stefan zich als tweedelijns paardenarts gevestigd en voert hij consultaties, onderzoeken en operaties uit bij verschillende dierenartsencentra. Hij is ook de medeoprichter van Dierenkliniek Equinox in Kasterlee. 

In onze Dierenartsenpraktijk Aan de Watergang, verzorgt hij de electieve operaties (orthopedische en wekedelen chirurgie). Zijn bijzondere interesse gaat uit naar keeloperaties (cornage, IDDSP of verplaatst zacht gehemelte , epiglottiscyste, entrapment,...) en arthroscopie van de gewrichten. (OCD, of chips, diagnostische arthroscopie ...). Had u graag een tweede mening gehad over een aandoening bij uw paard , of een quote ivm een operatie, dan is dit mogelijk op afspraak.

Verder is Stefan gehuwd. Hij heeft twee zonen en rijdt recreatief western paard op zijn Quarter horses en fokt occasioneel met zijn paint merrie.

 

Assistenten