Noodgeval?  24/7 bereikbaar op +32 3 770 51 45

Praktijk

Onderzoeken en behandelingen kunnen zowel bij u thuis als op de praktijk plaatsvinden.

Onze ambulante praktijk richt zich voornamelijk op het volledige 1e lijnsaanbod : Paard: vaccinaties, beperkt klinisch onderzoek, gebitsverzorging, wondverzorging, voortplanting en verloskunde, maar ook onderzoek bewegingsstoornissen, chiropractie, enz. Rund: het individueel zieke dier, verloskunde, ziektepreventie en vaccinaties, bedrijfsbegeleiding met aandacht voor vruchtbaarheid en metabole problemen, rantsoencontrole, enz.

Voor meer specifieke onderzoeken (endoscopie, gastroscopie, echografie, aankoopkeuringen, mankheidsonderzoeken, ....) en tweedelijnsbehandelingen (chirurgie, ...) kan u terecht bij ons op de praktijk in De Klinge. Tijdens het dekseizoen kan uw merrie ook opgevolgd worden op de praktijk, en behoort ook embryotransplantatie bij het aanbod. Voor al deze ingrepen beschikken we uiteraard over operatiefaciliteit met recoverybox, opvoelboxen, en ruime stallen.

Voor het gemak van de klanten kunnen er zowel in De Klinge, Sint-Gillis-Waas, Stekene als in Sint Jansteen medicijnen opgehaald worden. Hiertoe is het wel best om voor 11 u te verwittigen als men de dag zelf nog wil afhalen. U kan steeds telefonisch een afspraak maken voor zowel onze ambulante praktijk als onze vaste praktijk van Maandag tot en met vrijdag 09u00 tot 16u30. Uiteraard zijn we 24/24 u en 7/7 d bereikbaar voor dringende zaken.