Noodgeval?  24/7 bereikbaar op +32 3 770 51 45

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Aan de Watergang.

Dierenartsenpraktijk Aan De Watergang is een grote huisdierenpraktijk die sinds 1978 gevestigd is in Sint-Gillis-Waas. De huidige locatie werd opgericht en in gebruik genomen in 1997.

Ons team bestaat uit 4 dierenartsen, 1 externe dierenarts en 3 dierenartsassistentes. Wij staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dieren en richten ons zowel op landbouwhuisdieren als op paarden.

Onderzoeken en behandelingen kunnen zowel bij u thuis als op de praktijk plaatsvinden. Onze ambulante praktijk richt zich voornamelijk op het volledige 1e lijnsaanbod (vaccinaties, beperkt klinisch onderzoek, bedrijfsbegeleiding, gebitsverzorging, wondverzorging, voortplanting en verloskunde, chiropractie, enz. ).

Voor meer specifieke onderzoeken (endoscopie, gastroscopie, echografie, aankoopkeuringen, mankheidsonderzoeken, ....) en tweedelijnsbehandelingen (chirurgie, ...) kan u terecht bij ons op de praktijk in Sint-Gillis-Waas.

U kan steeds telefonisch een afspraak maken voor zowel onze ambulante praktijk als onze vaste praktijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 16.30.

Ons gespecialiseerd team

Ons gespecialiseerd team

Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar!

Ons team bestaat uit 3 dierenartsen, 1 externe dierenarts en 4 dierenartsassistenten.

bekijk in detail