Noodgeval?  24/7 bereikbaar op +32 3 770 51 45

Toulon

1996 | 173cm | Bruin | BWP
Sperma: Zie Tilleman & Lenaerts
Dekgeld: Zie Tilleman & Lenaerts

ToulonToulon is een moderne hengst met veel uitstraling en hardheid én met een ruim formaat. Hij beschikt over drie uitstekende basisgangen.

De vader van Toulon, Heartbreaker, is gekend als een uitzonderlijk springpaard. In België maakte hij furore in de cyclus van de 7-jarigen en op het wereldkampioenschap te Lanaken eindigde hij 4° in dezelfde jaargang. Daarna werd hij internationaal uitgebracht onder Peter Geerinck en won verschillende G.P., met als voornaamste prestatie de 4° plaats in de grote prijs van Aken.

Heartbreaker heeft reeds verschillende internationaal springende kinderen, zoals Quartz Music, Quasimodo van de molendreef, Quinten, Razia van het Odeveld…

Nikita, de moeder van Toulon, is een dochter van Jokinal de Bornival, welke een zoon is van Almé en Lady Wokina. Lady Wokina won onder Piet Mooy alles van jachtparcours tot krachtproef.

Grootmoeder Hayland is een Lurano dochter waar Toulon zijn ruime bewegingen van geërfd heeft.
Overgrootmoeder Loteuse (V.Uppercut xx) sprong met Walter Van bunder een 20-tal jaar geleden succesvol in L.R.V. zwaar. Zij was één van de beste springpaarden van het waasland.

Stamboom

Heartbreaker Nimmerdor
Farn
Ramonaa
Bacarole Silvano
Orchidee
Nikita Jokinal de bornival Almé
Wokina
Hayland
Lurano
Loteusi

Foto's

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto


Video's

Video van Toulon

Video van Toulon

Video van Toulon

Video van Toulon